Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا آمد و عیدم عزا شد. کرونا اتفاقی بود شوم که همه برنامه‌ها عوض کرد. عید دیدنی‌ها لغو شد، بیرون رفتنا تعطیل و ورزش ها به خانه منتقل شد که نیازمند آهنگ‌های شاد و پر انرژی میباشد تا بتوانیم بدن آماده و قوی‌ای داشته باشیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کرونا آمد و عیدم عزا شد. کرونا اتفاقی بود شوم که همه برنامه‌ها عوض کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عید دیدنی‌ها لغو شد، بیرون رفتنا تعطیل و ورزش ها به خانه منتقل شد که نیازمند آهنگ‌های شاد و پر انرژی میباشد تا بتوانیم بدن آماده و قوی‌ای داشته باشیم.

 

کرونا و تاثیر آن روی زندگی

کرونا این ویروس نحس و شوم، آن سوغات از چین آمده و به ماچین رفته، توانسته کل دنیا را درگیر خودش کند. این ویروس چند ماهی است که جای جای کره زمین و تمامی دولت‌ها را درگیر خودش کرده است و روال زندگی روزمره مردم را بهم ریخته است. در ایران و کشورهای همسایه، حال و هوای نوروز از بین رفت و در دیگر کشورها، تمامی فعالیت‌های روزمره مختل شد و همه مردم قرنطینه شده اند.

از آنجا که ویروس نامرد، هیچ درمان قطعی‌ای ندارد، همه چی بر عهده شما و بدن شما و سیستم ایمنی شماست. پزشکان توصیه میکنند تا با مصرف غذاهای مقوی و همچنین استفاده از ویتامین‌ها در طول روز، دوری از استرس و از طرفی با انجام ورزش‌های در خانه، بدن خود را قوی و آماده نگهدارید. به همین دلیل این روزها خیلی از مربیان ورزشی با انتشار پست‌های ورزش‌های مناسب در خانه در حال روحیه دادن به مردم هستند که در دوران قرنطینه بدن خود را آماده نگهدارند و حوصله‌شان هم سر نرود.

 

ورزش و سلامتی

چه از منظر دینی و چه از منظر پزشکی، همواره در همه ادوار، همه بزرگان مردم را تشویق به ورزش و داشتن بدنی قوی و به دور از سستی و کاهلی کرده اند. این مفهوم بارها حتی در هنر هم به مردم گوشزد شده است. ملک الشعرای بهار در ابیات زیر نقش ورزش را به همگان یادآور میشود و آنها را به این عمل نیک دعوت میکند.

تن زنده والا به ورزندگی است                                  که ورزندگی مایه ی زندگی است

به ورزش گرای و سرافراز باش                                  که فرجام سستی سرافکندگی است

ورزش مفید و موثر که بتواند افزایش ضربان قلب را همراه داشته باشد، در سلامت جسمی و روانی انسان بسیار مفید است. جلوگیری از پوکی استخوان، مقاوم سازی بدن در برابر بیماری گوناگون، کنترل دیابت و چربی خون و … از دیگر مزایای ورزش کردن است.

 

ورزش و موسیقی

ورزش به نوبه خود نقش مفید و موثری دارد، اما برای همگام سازی حرکات و تنفس و همچنین ایجاد نشاط و تندرستی، بزرگان این حوزه به همراه بودن ورزش با آهنگ‌هاش شاد و پر انرژی بسیار معتقدند که در ادامه ما تعدادی آهنگ شاد و مناسب ورزش به شما معرفی خواهیم کرد.

 

معرفی آهنگ‌های ورزشی و شاد

اولین آهنگ شاد این لیست را شاید بتوان شادترین آهنگ ۹۸ نام گذاری کرد از یک شخصیت محبوب و دوست داشتنی. بهنام بانی با قرص قمر دو، کاری کرد تا درد کرونا این اواخر سالی کمی کمتر اذیتمان کند و حداقل آهنگ شاد خوبی به مناسبت عید داشته باشیم. به گواه مربیان، این آهنگ برای حرکات هوازی، TRX و ایروبیک بسیار مناسب است و جدا از بحث هماهنگ سازی، در شادسازی روحیه شما نیز تاثیر بسزایی دارد. خود بهنام بانی هم که یک شخصیت محبوب و با نمک در میان خانواده‌های ایرانی است که باعث شده این آهنگ بیشتر به دل نشیند.

دومین آهنگ شاد این لیست را نیز یکی از خوانندگان جوان و موفق این روزهای موسیقی کشورمان خوانده است. آهنگ زلزله آرون افشار که قرار است در بدن شما زلزله ایجاد کند و انگیزه شما را برای انجام حرکات ورزشی بیشتر و بیشتر کند. همکاری مجدد آرون افشار و معین راهبر، که آهنگ زلزله را در پی داشته، برای حرکات کمر و شکم بسیار خوب است و انگیزه شما را بیشتر میکند. از طرفی در بحث حرکات هوازی همچون پروانه یا گرم کردن بدن بسیار مناسب است و شما را هماهنگ میکند.

یکی دیگر از آهنگ‌های مناسب قرنطینه و ورزش که جدا از بحث تمرین و ایجاد انرژی، میتواند انگیزه خوبی را در شما ایجاد کند، آهنگ شاد و فوق العاده نمیرم عقب میباشد. نمیرم عقب محصول فکری دو برادر خواننده و تنظیم کننده است، برادران خسروی. زانیار و سیروان که کاملا موسیقیایی هستند و از همان بچگی به این حوزه علاقه داشتند، با این آهنگ پر انرژی، میتوانند هر جو منفی‌ای را مثبت کنند به شما کمک کنند تا با همه سختی‌های قرنطینه را تحمل کنید از #کرونا_را_شکست_میدهیم استفاده کنید. جدا از همه این حرفا، ریتم پر انرژی آن و شعر فوق العاده‌اش برای حرکات نرمشی و گرم کردن اول کار فوق العاده است.

یکی دیگر از آهنگ‌های روحیه بخش دوران قرنطینه را یکی دیگر از خواننده‌های جوان موسیقی خوانده است که میتواند به شما در گذر آسان از دوران قرنطینه کمک کنید. سینا درخشنده میفرمایند ” بیا دنیا رو بگیریم سرسری” که با همین یک جمله میتواند کلی فشار زندگی و قرنطینه را آزاد کند. سینا درخشنده یکی از خوانندگان خوب این روزهاست که در سال ۹۸ با انتشار کارهای خوب، توانست جای پای خود را محکم کند. آهنگ سرسری را بیشتر برای ورزش‌های کمر و چرخش کمر بسیار مفید است.

چه صدای شادی بهتر از محسن یگانه میتواند شما را به تکان و ورزش تشویق کند. محسن یگانه درست است آهنگ‌های عاشقانه و غمگین زیاد دارد، اما آهنگ شاد و پر انرژی دوست دارم، یک تنه همه را میشورد و میبرد. صدای پر انرژی محسن یگانه، ریتم بالای این آهنگ، از یه طرفی حس و فاز خوب این آهنگ، واقعا آدم را ارضا میکند و اصلا تمام سختی‌های قرنطینه را از یاد آدم میبرد. شما میتوانید از این آهنگ فوق العاده برای حرکات سنگین یا با وزنه استفاده کنید. دراز نشست هم انتخاب خوبی برای این آهنگ هست و میتوانید ریتمتان را با آهنگ تنظیم کنید.

مصطفی راغب که با همان نام راغب در دنیای موسیقی فعالیت میکند، چند وقتی است نامش بر سر زبان‌ها افتاده و به لطف صدای خاص و انتخاب اشعار خوب توانسته جای پای خود را محکم کند. این خواننده در یک همکاری موفق با حامد برادران، آهنگ عاشقانه و شاد شالت را روانه بازار موسیقی کرد که فوق العاده بود استقبال بالایی از آن شد. به خاطر ریتم خوب، و هنر دست حامد برادران، این آهنگ هم یک کار شاد متفاوت است که به نظر در ورزش ایروبیک در خانه یا برای حرکات هوازی بیشتر مناسب است.

یکی دیگر از آهنگ‌های شاد این چند وقت موسیقی را آصف آریا خوانده است. آصف آریا که بیشتر یک آچارفرانسه موسیقی است، اینبار در قامت خواننده خوب درخشیده است و توانسته با آهنگ شاد پایتم من، سهم عمده‌ای از میکس ها و لیست‌های آهنگ‌های شاد را به خود اختصاص دهد. حالا که نمیتوانیم بریم شمال، میتوانیم با سازندگان آن یه برنامه شمال درون خانه‌ای داشته باشیم. آهنگ پرانرژی پایتم من میتواند برای ورزش‌های زوجی استفاده شود که جفت طرف را به انجام جرکات ورزشی تشویق کند.

فرزاد فرزین یکی دیگر از خوانندگان خوب موسیقی کشورمون است که با صدای او خاطره‌های زیاد و جذابی داریم. این خواننده دوست داشتنی، در تازه ترین اثر خود که آن هم یکی از شادترین کارهای موسیقی این روزهاست، آهنگ شاد و ریتمیک آتیش را از رسانه موزیکیشو منتشر کرد. جدا از فوق العاده بودن این آهنگ، ویدیو آن هم نیز بسیار روحیه بخش است که به سبک دوران دهه ۵۰ و ۶۰ شمسی ساخته شده و پر از خاطره است.

این آهنگ درست است ته مایه عاشقانه دارد، اما خب به خاطر ریتم پر انرژی اش، میتواند یکی از انتخاب‌های خوب برای دوران قرنطینه و ورزش در خانه باشد. برای ورزش‌های کششی یا حتی حرکات پرفشار نیز یک میتواند یک انتخاب خوب و عالی باشد.

دوران قرنطینه، دوران سخت و پرفشاری است اما خب تخطی از آن است میتوند به قیمت جان خودمان و عزیزانمان تمام شود. حال باید فکری به حال این دوران خسته کننده بکنیم، فیلم، آهنگ، کتاب، ورزش و … . اما بهترین حالت این است که قسمتی از روز خود را حتما به ورزش اختصاص دهیم. ورزش با آهنگ‌های شاد و پر انرژی جدا از بحث سلامت و شادابی، میتواند روحیه شما را شاد و پر انرژی سازد. به امید خلاصی از شر این مهمان ناخوانده سلامتی همه عزیزان، علی الخصوص تیم‌های پزشکی و کادر درمان.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: شاد و پر انرژی دوران قرنطینه آهنگ های شاد داشته باشیم یکی دیگر برای حرکات فوق العاده آهنگ شاد ورزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • درخواست امری از بازیکنان: انرژی را برگردانید
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • بدرقه صدای خاطره‌انگیز رادیو به خانه ابدی
  • اینزاگی ساسولو را به بقا امیدوار کرد
  • کهکشانی ها قهرمان لالیگا شدند | شکست سنگین بارسلونا، قهرمانی رئال را قطعی کرد
  • رئال مادرید قهرمان لالیگا شد
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس